Over Kupro

Uw partner in wegbebakening producten

Duurzaamheid

Kupro werkt samen met een eigen producent welke jaren lange ervaring heeft met het produceren van wegbebakening producten. Anno 2020 hebben ze besloten om een eigen verkoopstructuur op te zetten omdat ze willen mee innoveren en meegaan met de laatste ontwikkelingen en verwachtingen in de markt en de kwaliteit willen waarborgen. Hierdoor ontstond de oprichting van Kupro. Kupro heeft de verkoopstructuur op zich genomen en stuurt de productie aan op de productie locatie in Duitsland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierin een grote rol. We streven ernaar de carbon footprint zo laag mogelijk te houden. Door product- en procesoptimalisatie is er een afvalreductie weten te realiseren van 30% en word er minder grondstof in het productieproces van de bermpaal gebruikt.

Kwaliteit

Wij, Kupro willen de beste kwaliteit & service leveren en producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Hoe we dit realiseren?

Doordat we constant actief bezig zijn met het optimaliseren en verder uitbouwen van onze voorraadpositie. Hiermee kunnen we garanderen dat onze gereedstaande producten de actuele vraag goed afdekken en een zeer snelle levering vanuit voorraad mogelijk is.

Met onze oprichting, kwam ook een nieuwe matrijs voor de kunststof bermpaal. Deze is totaal afgesteld op alle KPI’s die gewenst worden van onze klanten. Aangezien de mal voor de bermpaal nieuw is, geeft dit jarenlange zekerheid voor betere en goede kwaliteit.

Wij werken met productiemiddelen (matrijzen en mallen) welke in eigen beheer zijn van onze producent, zo kunnen we de productie optimaal inrichten. En dat is merkbaar in onze scherpe prijzen.

Middels de voorraadoptimalisatie en de nieuw ontwikkelde matrijs kan Kupro de kwaliteit en service garanderen waarvoor het staat.

De Kupro bermpaal.

Dit nieuwe model is lichter in gewicht en beter van kwaliteit.

CE goedgekeurd en gemaakt van stevig slagvast kunststof (PP)